0

totaal€ 0,00

Plesk handleiding - Beheerder

Beheerder

Als u in uw account meerdere domeinen hebt geregistreerd en u heeft verschillende personen aangewezen die verantwoordelijk zijn voor elk domein, kan het handig zijn om voor elk domein een "domein gebruiker" te activeren.

Deze domein gebruiker kan dan zelf inloggen in Plesk, waarbij alleen toegang wordt gegeven tot het betreffende domein.

U kunt extra accounts aanmaken via het tabblad "Gebruikers". Hier kunt u zelf de rollen aanmaken, zoals domeinbeheerder, en de gebruikers toevoegen. Klik hiervoor op "Gebruikersaccount toevoegen".

U kunt op deze pagina de naam van de betreffende persoon opgeven, een gebruikersnaam en een wachtwoord. De domein gebruiker gebruikt deze gebruikersnaam en dit wachtwoord om in Plesk in te loggen.

Kies vervolgens de rol die deze gebruiker krijgt, en het domainabonnement waar de gebruiker mee mag werken. Klik na het invullen op "OK" om de instellingen te bewaren.