0

totaal€ 0,00

Plesk handleiding - Subdomeinen

Subdomeinen

U kunt bij de hosting dienst van Digit Supplies zelf een ongelimiteerd aantal subdomeinen aanmaken. Bij het aanmaken van het subdomein kunt u aangeven of er een aparte ftp login moet worden aangemaakt, of dat het subdomein van het hoofd account gebruik maakt.

Om een subdomein aan te maken klikt u op "Nieuw Subdomein". U kunt dan een naam opgeven, een ftp account, en desgewenst een diskquotum. Als u op "OK" klikt worden de instellingen bewaard. Uw subdomein is dan bereikbaar via de URL http://subdomein.uwdomein.nl/.

Als u het FTP hoofdaccount gebruikt om bestanden te uploaden, kunt u de folder van het subdomein terugvinden onder /subdomains. Als u een aparte FTP account aanmaakt voor een subdomein opent deze automatisch op de juiste plaats.