Alkmaar telefoonnummer072 - 515 4303

Hulp op afstand

hulp op afstand

Voor het oplossen van kleine problemen, of het assisteren bij het gebruik van uw pc, biedt Digit Services hulp op afstand. Met hulp van onze vakkundige medewerkers kunt u weer snel aan het werk.

Voor hulp op afstand belt u ons telefoonnummer: 072 - 515 4303. U krijgt dan direct een van onze medewerkers aan de lijn.

Wij werken niet met wachtrijen en keuzemenu's. In sommige gevallen krijgt u echter de voicemail, bijvoorbeeld omdat wij allemaal in gesprek zijn. Of buiten kantooruren. Als u dan een bericht achterlaat nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

AnyDesk

Voor het bieden van hulp op afstand maken wij gebruik van AnyDesk. U kunt onze versie downloaden en starten met behulp van de knop hieronder. Als AnyDesk is gestart, ziet u een scherm met ons logo, en een id.

Voor het starten van hulp op afstand vragen wij dit id. Wij kunnen dan over uw schouder meekijken en uw computer bedienen om het probleem op te lossen.

Er is in de Google play store ook een app voor Andriod telefoons en tablets beschikbaar. Hiermee kunnen we ook meekijken als u problemen heeft met uw Android device. Bediening op afstand is via deze app niet mogelijk.

Vervolgafspraak

Als een probleem met hulp op afstand kan worden opgelost, wordt dit in hele kwartieren berekend. Als het op afstand niet lukt, kan er direct een afspraak worden gemaakt voor een bezoek.

Strippenkaart

Sinds 1 januari 2010 is het mogelijk om bij ons een strippenkaart van 50 uur te kopen. Deze strippenkaart gebruikt u als u van onze diensten gebruik maakt. De uren die wij normaal gesproken berekenen op de factuur, worden nu eenvoudig op de strippenkaart "afgestempeld".

windows hulpapple hulp

tel.: +31 (0)72 5154303
Whatsapp : +31 (0)6 11850683
powered by Webflow © 2012
Google+