0

totaal€ 0,00

Plesk handleiding - Hostinginstellingen

Hostinginstellingen

Als u voor uw domein de optie "hosting" heeft gekozen, kunt u hier de map instellen waar uw website documenten komen te staan. Daarnaast kunt u een voorkeur instellen voor uw url: met of zonder www.

Als u geen hosting heeft gekozen, kunt u via deze pagina uw domeinnaam koppelen aan een website elders. U kunt dan kiezen tussen "standard forwarding" of "frame forwarding". Vul vervolgens de URL in van de gewenste site en klik op "OK" om uw instellingen te bewaren.

Standard forwarding stuurt de bezoeker door naar de gekozen website. Het adres in de browser van de bezoeker verandert dan mee. Frame forwarding zet de gekozen website in een onzichtbaar frame, waardoor uw domeinnaam als adres in de browser blijft staan.

Als laatste kunt u hier het gewenste SSL certificaat kiezen dat gebruikt wordt voor de HTTPS verbinding met uw website. Het gebruik van HTTPS is alleen mogelijk als u een exclusief ip-adres bij ons heeft.

Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan. Als u op "Annuleren" klikt, worden de wijzigingen niet opgeslagen en keert u terug naar de domeinpagina.