0

totaal€ 0,00

Plesk handleiding - FTP toegang

FTP-toegang

Hier kunt u de FTP accounts beheren die toegang hebben tot het domein. U kunt zoveel accounts aanmaken als u wilt. Daarbij bepaalt u zelf tot welke mappen of subdomeinen de accounts toegang hebben.

Om een FTP account aan te maken klikt u op "Extra FTP account aanmaken". Plesk opent dan een nieuw scherm waar u een gebruikersnaam en een wachtwoord kunt invullen.

Als u zelf geen sterk wachtwoord kunt verzinnen, kunt u gebruik maken van het knopje "Genereren". Plesk verzint dan een sterk wachtwoord voor u.

Geef vervolgens aan welke map de basismap voor deze FTP gebruiker wordt. Dit mag een bestaande map zijn. De gebruiker kan dan in deze map werken, en alle mappen daaronder. De bovenliggende mappen zijn niet toegankelijk.

Klik op "OK" om de instellingen te bewaren. Als u op "Annuleren" klikt, worden de wijzigingen niet opgeslagen en keert u terug naar de domeinpagina.