0

totaal€ 0,00

Plesk handleiding - Hoofdpagina - Mijn gegevens

Mijn gegevens

Als u uw eigen gegevens wilt wijzigen, gaat u bovenin het scherm naar "Aangemeld als" en kiest u voor "Profiel bewerken". Plesk opent dan de pagina met uw persoonlijke account.

Het tweede tabblad bevat uw persoonlijke gegevens. U kunt hier gegevens wijzigen en opslaan met de knop "OK". Als u niets wilt wijzigen klikt u op de knop "Annuleren". U komt dan weer terug op de hoofdpagina.

Het eerste tabblad bevat de logingegevens van uw account. U kunt hier het email adres aanpassen dat voor uw account wordt gebruikt, en uw wachtwoord.