0

totaal€ 0,00

Plesk handleiding - E-mail - Antivirus

Anti-virus

Om uw mailbox te beschermen tegen virussen, kunt u "virus controle" activeren. U kunt zelf beslissen of u al uw post op virussen wil laten controleren.

U kunt hierbij onderscheid maken tussen inkomende en uitgaande post.

Om de virus controle op uw mailbox te activeren opent u het Plesk dashboard en meldt u uzelf aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Vervolgens klikt u op uw domeinnaam om naar de instellingen van uw domein te gaan. Als u dan op het "Mail" tabblad klikt, toont Plesk de alle e-mail adressen van uw domein.

U klikt dan op het e-mail adres waarvoor de controle moet worden geactiveerd. Plesk toont dan alle opties voor dit e-mail adres. Door op het tabblad "Antivirus" te klikken kunt u de instellingen voor de virus controle aanpassen.