Digit Services, automatisering Alkmaar

meer dan automatisering

Alkmaar telefoonnummer072 - 515 4303
Solutions
Online Backup
Werkplek thuis
Werkplek in de cloud
Server op kantoor
Server in de cloud
Website
Webflow
Webstock
Smtp4all
Voip telefonie
Camerabeveiliging
Support
Hulp op afstand
Hulp op locatie
Periodieke controle
Strippenkaart
Plesk handleiding
Supplies
Backup en Externe opslag
Beeldschermen
Camera's
Cloud oplossingen
Computers en Laptops
Netwerk en Internet
Printers
Software
Tassen
Strategy
Bedrijfsvoering
Doelgroep en Imago
Logo en Huisstijl
Marketing en Social Media

Periodieke controle

Periodieke controle

Met goed onderhouden gereedschap werk je prettiger en ben je productiever. Een stelling waar Digit Services het helemaal eens is. Immers, computers en randapparatuur zijn ook gereedschappen die u gebruikt bij de uitoefening van uw werk. En die verdienen regelmatig onderhoud.

In overleg komt Digit Services periodiek bij uw langs om al uw IT systemen te controleren en te onderhouden. En om u te adviseren over verbeterpunten in uw automatisering. Zodat u ongestoord kunt blijven werken zoals u gewend bent. Of zelfs beter!


Wat onderhouden en controleren we?

Eigenlijk alles, zolang het met automatisering te maken heeft. U kunt bijvoorbeeld denken aan het uitvoeren van updates voor Windows en antivirusprogramma op uw PC, het opschonen van uw computer of het verhelpen van kleine problemen met printers en andere randapparatuur.

Als u een server heeft, dan controleren we de algehele gezondheid van het systeem. We kunnen instellen dat uw server dagelijks een rapport genereert en naar ons e-mailt. Dit rapport bevat een overzicht van waarschuwingen en fouten van uw server. Waar nodig ondernemen we dan actie. Ook controleren we of de dagelijkse back-up goed verlopen is.

Wanneer en hoe vaak?

In overleg bepalen we met welke frequentie we een periodiek bezoek brengen. Dit kan variëren van wekelijks tot eens per jaar, afhankelijk van uw behoefte en de omvang van uw bedrijf. Periodieke bezoeken plannen we uiteraard op een werkdag die u het beste uitkomt. Zodat u zo min mogelijk last van ons heeft.

Combinatie

U kunt de periodieke controle combineren met de aanschaf van een strippenkaart. Daarmee heeft u direct het voordeel van korting op ons uurtarief. En de bestede uren aan periodiek onderhoud en controle worden eenvoudig op de strippenkaart "afgestempeld".

Bovendien geven we u - bij de combinatie van periodieke controle en strippenkaart - de beschikking over ons online meldsysteem. Met dit systeem kunt u eenvoudig uw computerproblemen online aan ons melden. Wij ondernemen dan zo snel mogelijk actie.

Digit Services
Kamerlingh Onnesstraat 27H
1821 BP Alkmaar
Nederland

tel.: +31 (0)72 5154303
Whatsapp +31 (0)72 5154303
e-mail: info@digit-services.nl
kvk.: 34059478
btw.: NL804138369B01
bankrekening: 39 03 72 730
t.n.v.: Digit Services
iban: NL93TRIO0390372730
Meer informatie
Tips & tricks
Klantenportaal
Plesk login en instellingen
Over ons
Route
Contact
Partners
Referenties
Disclaimer
Cookies en Privacy
Algemene voorwaarden
Verzendkosten
Hart voor de Zaak | Nederlandse Hartstichting
Arctic Venture
powered by Webflow © 2012