windows hulp  apple hulp    Alkmaar telefoonnummer072 - 515 4303
Solutions
Online Backup
Werkplek thuis
Werkplek in de cloud
Server op kantoor
Server in de cloud
Website
Webflow
Webstock
Smtp4all
Voip telefonie
Camerabeveiliging
Support
Hulp op afstand
Hulp op locatie
Periodieke controle
Strippenkaart
Plesk handleiding
   Inloggen
   Hoofdpagina
   Domeinpagina
   Database
   Dns
   E-mail
      Antispam
      Antivirus
   Uitloggen
Supplies
Backup en Externe opslag
Beeldschermen
Camera's
Cloud oplossingen
Computers en Laptops
Netwerk en Internet
Printers
Software
Tassen
Strategy
Bedrijfsvoering
Doelgroep en Imago
Logo en Huisstijl
Marketing en Social Media

Plesk handleiding - E-mail

E-mail

Als u in Plesk de mail naam hebt aangemaakt, kunt u daarna de opties en instellingen voor deze naam bepalen. Aan een mailadres kunnen een of meerdere van de volgende opties worden gekoppeld:

ToegangToegang tot hostingbeheer: het emailadres krijgt een eigen login in Plesk, waarmee alleen de instellingen van het e-mailadres kunnen worden gewijzigd. Als gebruikersnaam wordt dan het volledige e-mailadres ingevuld. Het wachtwoord kunt u bij de mailbox instellen.
PostvakIn dit postvak wordt de ontvangen post verzameld. Deze mailboxen kunnen worden benaderd met POP3 (o.a. outlook en outlook express), IMAP en webmail (via uw internet browser). Deze mailbox kan alleen worden gebruikt voor het ontvangen van post. U kunt de naam van de mailserver vinden in de DNS instellingen van uw domein. Standaard staat deze op mail.uwdomein.nl. Voor het versturen moet u de mailserver van uw ISP gebruiken, of onze speciale dienst Smtp4All.
Postvak grootteHier kunt u instellen hoe groot de mailbox maximaal mag worden. Als dit limiet is bereikt wordt er geen e-mail meer ontvangen en krijgt de afzender een bericht.
DoorsturenHier kunt u een of meerdere e-mail adressen opgeven waarnaar de ontvangen post moet worden doorgestuurd.
E-mailaliassenU kunt voor de mail naam een of meerdere aliassen aanmaken op het tabblad "Nieuwe Mail Alias".
AutorespondersMet Automatische Beantwoording kan voor elk ontvangen bericht een automatisch antwoord worden verstuurd. Dit is handig als u bijvoorbeeld op vakantie bent.
SpamfilterU kunt voor al uw e-mailadressen het spamfilter activeren. Mailtjes die als spam worden herkend worden dan automatisch van een label voorzien, of naar keuze meteen verwijderd.
AntivirusNaar keuze kunt u de virusscanner op onze server al uw inkomende en uitgaande berichten laten scannen op virussen.

Klik op "OK" om de instellingen te bewaren.

Met behulp van de knop "Hoger Niveau" keert u weer terug naar het e-mail overzicht.

tel.: +31 (0)72 5154303
Whatsapp +31 (0)72 5154303