0

totaal€ 0,00

Plesk handleiding - Webstatistieken

Webstatistieken

Dit is de pagina waarop alle statistieken van uw domein op te vragen zijn. Een algemeen overzicht vindt u op de rapport pagina zelf, dit rapport is m.b.v. de knop "Verstuur via E-mail" te sturen naar het adres dat is ingevuld.

Daarnaast vindt u nog een aantal andere knoppen op de pagina. Daarmee kunt u specifiekere statistieken opvragen van uw domein:

WebstatistiekenWebstatistieken geeft u een overzicht van de bezoeken op uw pagina (de http service). Als u op een maand klikt worden de details van die maand getoond.
FTP StatistiekenFTP Statistieken geeft op dezelfde manier een overzicht van ftp bezoeken. Ook hier kunt u op een maand klikken voor details.
GegevensoverdrachtStatistieken Gegevensoverdracht geeft een overzicht van uw dataverkeer in de afgelopen maanden.
SchijfruimteSchijfruimte geeft een overzicht van de gebruikte schijfruimte van elke service.
DataverkeerDataverkeer geeft de mogelijkheid om een gedetailleerd overzicht van uw dataverkeer per maand te bekijken.