0

totaal€ 0,00

Plesk handleiding - Webgebruikers

Webgebruikers

Als u gebruik maakt van de hosting dienst van Digit Services, kunt u zelf stukjes van uw diskruimte beschikbaar stellen aan anderen. U doet dit m.b.v. de optie "webgebruikers".

Elke webgebruiker krijgt een eigen folder in uw domein, met een eigen ftp login en wachtwoord. U kunt zelf bepalen hoeveel ruimte elke gebruiker mag opsnoepen m.b.v. een quotum.

Om een gebruiker aan te maken klikt u op "Nieuwe Webgebruiker". U kunt dan een naam en wachtwoord invoeren en desgewenst een maximum opgeven bij quota. Als u op "OK" klikt worden de instellingen bewaard en de folder automatisch aangemaakt. Deze is dan bereikbaar via de URL http://www.uwdomein.nl/~gebruiker. NB: de webgebruiker heeft geen toegang tot de overige folders van uw domein.

Met behulp van de knop "Hoger Niveau" keert u weer terug naar de domeinpagina.