Alkmaar telefoonnummer072 - 515 4303

Digit Services levert service aan klanten met een machinepark variërend van 1 pc tot zo'n 35. Meestal bestaat een groot deel van het werk uit beheer, omdat veel van deze klanten geen eigen vaste systeembeheerder in dienst hebben.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in zeer gevarieerde werkomgevingen. In advocaatkantoren en bij makelaars, maar ook een platenmaatschappij en een cacao fabriek. Voor hulp met installatie, configuratie en reparatie van hardware, software en randapparatuur. Kijk snel bij onze referenties »

Geen kleine lettertjes

Digit Services werkt zonder onderhoudscontracten. U belt en wij komen zo snel mogelijk. Wij berekenen geen aparte voorrijkosten. En mede door een lage overhead kunnen wij een laag uurtarief handhaven: € 70,- (excl. btw) per uur. Reistijd wordt meegeteld in de werkuren tegen hetzelfde tarief.

Strippenkaart

Sinds 1 januari 2010 is het mogelijk om bij ons een strippenkaart van 50 uur te kopen. Deze strippenkaart gebruikt u als u van onze diensten gebruik maakt. De uren die wij normaal gesproken berekenen op de factuur, worden nu eenvoudig op de strippenkaart "afgestempeld".

Bijzondere uren

Werken aan uw installatie na 18:00 uur en op zaterdag kost 50% meer. Voor werk op zon- en feestdagen (bij grote uitzondering) geldt een 100% opslag.

afspraak maken
Digit Services
Kamerlingh Onnesstraat 12M

powered by Webflow © 2012
Google+