0

totaal€ 0,00

Plesk handleiding - Beveiligde mappen

Beveiligde mappen

U kunt binnen uw domein bepaalde directories (mappen) aanmaken die niet toegankelijk zijn voor onbevoegden. Deze mappen zijn beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Als u een bestaande map wilt wijzigen klikt u in het overzicht op de betreffende map naam.

Bij de map kunt u een naam invoeren en een titel opgeven voor het getoonde login scherm. Als u klaar bent klik u op "OK" om de instellingen te bewaren. Daarna kunt u de bezoekers aanmaken die toegang kunnen krijgen.

Om een bezoeker aan te maken klikt u op "Nieuwe Gebruiker Toevoegen". U kunt dan een naam en een wachtwoord opgeven. Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan. Door in de lijst op een bestaande bezoeker te klikken, kunt u het wachtwoord wijzigen.

De map is vervolgens bereikbaar via de URL http://www.uwdomein.nl/mapnaam. U kunt deze functie ook gebruiken om bestaande mappen te beveiligen. Alle mappen die onder de beveiligde map vallen zijn automatisch ook beveiligd.

Met behulp van de knop "Hoger Niveau" keert u weer terug naar de domeinpagina.